Internet Of Things

IoT Onderzocht

De toekomst van het internet der dingen is hier! Bij elke passerende jaar, zijn we meer te leren over hoe slim, kunnen aangesloten apparaten profiteren in ons dagelijks leven. Aangezien het Internet of Things blijft groeien, zal er een aantal technologieën die we gebruiken in de komende jaren zijn. We zullen leren over alle van hen, maar we zullen ook merken dat sommige technologieën meer zin dan anderen zal maken.

Een gebied waar het internet der dingen veel waarde zal hebben, is met technologie die wordt gebruikt in auto's. Er zullen verschillende componenten in het voertuig die kan worden aangesloten op het internet. Deze informatie zal waardevol voor de verzekering en het helpen om de kosten voor reparaties te verminderen. Het internet van de dingen zullen autobezitters meer mogelijkheden voor toegang op afstand dan ze anders zouden hebben geven.

Consumenten zullen ook hun opties voor het internet der dingen uit te breiden vinden. Meer apparaten in staat zal zijn om te communiceren met elkaar. In veel gevallen zal dit betekenen dat ze allemaal hetzelfde netwerk om informatie te delen zullen gebruiken, waardoor de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen.

Er zullen nieuwe manieren om gegevens te verzamelen over het internet der dingen ook. De informatie zal meer waardevol voor bedrijven te worden, maar de gegevens zal ook nuttig zijn voor de consument. Een deel van de verzamelde gegevens zal van groot belang zijn voor de klanten en anderen van ons zullen potentieel te zien in de gegevens voor toekomstige toepassingen.

Wanneer we denken over het internet der dingen, we meestal voor ogen technologische toepassingen. Het is heel belangrijk dat we dit in gedachten houden bij het overwegen van een van de onderdelen die worden gebruikt in een huis of bedrijf. Het potentieel voor geavanceerde elektronica zal dit gebied van het ivd spannend voor alle betrokkenen te maken.

Bijvoorbeeld, er zijn veel elektrische onderdelen die worden gebruikt in uw huis. Hoewel deze componenten sensoren om beweging te detecteren moeten de sensoren nog bedoeld signalen naar de centrale. Het toetsenbord kan in staat moeten zijn om het te lezen.

Dit kan nodig zijn voor rangcomponenten industriële zijn. Bedieningspanelen en computers zal uiteraard moeten communiceren. Als u wilt dat het toetsenbord om infrarood licht te gebruiken als een sensor, dan zul je een apart onderdeel dat licht dat door de sensor kan worden opgehaald zal uitstoten nodig. Dit zijn de gebruikelijke onderdelen die u kunt helpen.

Om dit te laten werken, het toetsenbord is toegewezen om de nodige draadloze mogelijkheden hebben. Het kan niet worden gekoppeld aan het toetsenbord heeft dus een zelfstandige inrichting. Anders wordt deze gekoppeld aan de computer, wat betekent dat deze signalen naar de computer zenden. Er zijn een aantal onderdelen die nodig zullen zijn om de consument de best mogelijke keypad ervaring.

Als u op zoek bent naar hoe het internet der dingen zal werken, moet u ook nadenken over hoe deze apparaten met elkaar omgaan. Wat gebeurt er als je dochter krijgt jeukende tijdens het spelen van haar video game? Zult u in staat om in haar kamer het licht uit te schakelen, of schakel het alarm, zodat ze niet wakker? Er zal een behoefte aan draadloze mogelijkheden om te laten je actie ondernemen om ervoor te zorgen dat uw dochter veilig is.

Wanneer we spreken over dit soort interactie, moeten we ook rekening houden met de elektrische componenten in uw huis. Bijvoorbeeld, kunt u een bewegingssensor dat de aanwezigheid van een huisdier detecteert uit te schakelen? Als uw kind het afspelen van een video game en de tv schakelt zichzelf plotseling op, kan je hem weer in slaap zonder wakker het kind?

Veel van deze elektronische apparaten intelligent zijn. Zij zullen in staat te "praten" om de computer om bij te houden van de activiteit van het kind te houden terwijl ze weg van huis. Ouders zullen in staat zijn om het opzetten van AVIDEO spel timer en zet de tv als hun kind niet naar huis terugkeert op tijd. Zij zullen in staat om het alarm uit te schakelen zal zijn als het kind niet in bed tegen de tijd dat afgaat.

Wanneer we kijken naar hoe het internet der dingen zal werken, zal er een heleboel verschillende oplossingen voor u om uit te kiezen. Sommige mensen zullen hun bestaande technologie te gebruiken om hun families van cybercriminaliteit te beschermen, maar anderen zullen kiezen om een ​​heel andere oplossing te gebruiken.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje o ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe te Installeren van een Raspberry Pi ComputerDe Raspberry Pi is een zeer kleine computer met een open source besturingssysteem gebruikt voor zijn c ...

Lees verder

Alarm systemen

Alarm systemenAlarmsystemen kunnen een nuttige en effectieve manier zijn om een ​​woning te beveiligen tegen indringers of inbrekers. Ze bestaan ​​​​u ...

Lees verder