Het wordt normaal gesproken gebruikt om beweging te detecteren wanneer u niet thuis bent, maar kan ook worden gebruikt om de aanwezigheid van huisdieren vast te stellen als u niet thuis bent als u weg bent. Deze worden meestal aangetroffen in huizen met bewegingssensoren die in hun systemen zijn geïntegreerd.

Het laatste type is een combinatie van lichte en elektronische componenten. Deze systemen kunnen beweging detecteren wanneer het lichtniveau in een gebied te laag is, wanneer een persoon binnen bereik komt of wanneer het gebied donkerder is dan normaal. Deze detectoren zijn typisch bedraad in een bestaand systeem om een ​​groot gebied te bewaken of ze kunnen worden geïntegreerd in een compleet huisbeveiligingssysteem.

Elk van de verschillende soorten detectoren heeft zijn voordelen en beperkingen. Afhankelijk van wat u nodig heeft, hangt het systeem af van het type detector dat u nodig heeft. In de meeste gevallen zult u een detector willen kiezen die alle vijf soorten beweging kan detecteren. Als u eenmaal weet wat u nodig heeft, kunt u gemakkelijk een detector vinden die voor u werkt.

Als u u alleen hoeft te waarschuwen voor de aanwezigheid van beweging, kan een basissysteem voldoende zijn. Als u over een groot gebied moet waken, zoals uw huis, moet u een systeem selecteren dat de volgende soorten bewegingen kan detecteren:

U moet de apparatuur aanschaffen, waaronder een camera voor huisbeveiliging voor een groter huis. Een goed voorbeeld van dit systeem is een bewegingsdetectiesysteem dat ook kan worden aangesloten op een huisbewakingscamera. Een ander voorbeeld is een lichtsensor of een bewegingsdetector gecombineerd met een videocamera voor een videofeed van het buitenterrein.

De beste tijd om bewegingsmelders te installeren is wanneer u uw huis bouwt of verbouwt, omdat ze eenvoudig te installeren zijn en inbrekers en indringers helpen afschrikken. Ze helpen voorkomen dat de inbrekers uw woning binnendringen. Zelfs als u niet van plan bent om binnen een paar maanden te verhuizen, wilt u toch een vorm van bewegingsdetectie installeren om dure reparaties of vervangingen door gebroken glas of materiële schade te voorkomen.

Veel mensen besluiten om bewegingsdetectie te gebruiken als onderdeel van hun huisbeveiligingssysteem, omdat dit een van de gemakkelijkste manieren is om uw huis te beschermen. Het installeren van een systeem dat werkt met uw camerasysteem voor huisbeveiliging kan inbrekers helpen afschrikken en uw huis veilig en beveiligd houden.

.