Interessante Feiten Over Totaalinrichting

Totaalinrichting (letterlijk "elephant stamboom") is een populair spel dat gespeeld wordt in de Tsjechische Republiek en over de hele wereld. Een team bestaat uit spelers die de verschillende families van olifanten. Ze heten "gezinsleden".

Totaalinrichting

Het idee van het spel komt uit het feit dat de olifanten leven in familiegroepen. Dit geldt ook voor vaders, moeders, zonen, dochters, broers, grootouders, en grootvaders. In het spel kiest elke speler een olifant familielid om hen te vertegenwoordigen en vertegenwoordigt het hele gezin. Spelers strijden om de set objecten te voltooien in een bepaalde tijd door het volgen van regels die door het andere team in te stellen.

Dit artikel zal zorgen voor een grondige beschrijving van het spel en de betrokken actoren. Hopelijk helpt dit je bekend bent met het spel worden en geven u enkele ideeën voor leuke manieren om het te spelen.

Er zijn vier soorten kaarten (één per speler) en ze hebben verschillende nummers op hen. Deze kaarten geven het aantal leden in de familie.

Elk object is genummerd 1-26. Bijvoorbeeld, "Elephant Food" betekent het nummer twaalf. Het doel is om alle objecten op de overeenkomende groepen van getallen te krijgen op de bijbehorende kant van het speelbord. Een object kan overal op het speelbord geplaatst worden. Er zijn geen echte regels voor de manier waarop het object moet worden geplaatst; alle object plaatsing moet overeenkomen met de willekeurige rangschikking van de getallen op de voorwerpen en de nummers op de corresponderende gebieden op het bord.

De eerste ronde van het spel is de Free-For-All genoemd.

Ook interessant

Totaalinrichting

Interessante Feiten Over TotaalinrichtingTotaalinrichting (letterlijk "elephant stamboom") is een populair spel dat gespeeld wordt in de Tsjechische R ...

Lees verder