Differentieelschakelaar

Basiskennis Van Het Differentieel Schakelaars

Er zijn veel verschillende soorten differentieelschakelaars maar ik zal zich richten op de meest voorkomende gebruikt voor analoge telefonie. Sommige zijn soms "pan / tilt" schakelaars, omdat ze zo schuin dat de twee takken van een telefoonkring gelijktijdig kunnen worden aangedreven.

Deze soorten schakelaars bevatten gewoonlijk een aantal afzonderlijke transistoren die zijn opgesteld in serie of parallel. Ze moeten worden bediend vanaf een omvormer die gewoonlijk een diode of een transistor emitterovergang (SEC). Elk van deze onderdelen is noodzakelijk voor de eigenlijke schakelaar en de specifieke tak van de telefoonschakeling dat het voeden.

Hier volgt een korte uitleg van elk van de elektrische componenten die deel uitmaken van een differentiële schakelaar. In de onderstaande circuits leert u over de basics van deze elektrische componenten. Vervolgens zullen we een speciaal soort switching genaamd slip-poort differentiële schakelaar die een derde fase te onderzoeken.

Het eerste deel van elke van deze elektrische componenten van de diode. Een diode is een elektrische component die blokkeert vloeit via een aansluiting terwijl stroom in de andere. Een diode zal stroom van een ander toestel stroomt naar een andere te blokkeren van de stroom in de andere klem.

Differentieelschakelaars zijn een van de eerste elektrische componenten die u nodig hebt om te leren over. Als je niet begrijpt wat deze zal doen, gewoon blijven lezen en je zal uiteindelijk begrijpen. Zodra u de fundamenten van een differentiële schakelaar te begrijpen, kunt u een breed scala van veranderingen die anders onmogelijk te maken met de huidige begrenzers zou zijn te maken.

Differential switches zijn een zeer nuttig hulpmiddel voor de aarding van uw circuits. Een veel voorkomend type geaard aarding een aardlus gecreëerd met behulp van een differentiële schakelaar. Als u circuits rond deze schakelaars te bouwen, zult u een basis structuur die het veel gemakkelijker om de route van de draden die verbinden deze schakelaar met elkaar maakt hebben.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje o ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe te Installeren van een Raspberry Pi ComputerDe Raspberry Pi is een zeer kleine computer met een open source besturingssysteem gebruikt voor zijn c ...

Lees verder

Alarm systemen

Hoe u uw beveiligingssysteem kiestDe meest voorkomende soorten alarmsystemen zijn traditionele en adresseerbare alarmsystemen. De verschillende compon ...

Lees verder