Asbestverwijderingswerken

Asbest Depositie en het Verwijderen van Asbest

Hoe veilig is het verwijderen van asbest? U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe verwijdering asbest van invloed op het milieu, en hoe het u beïnvloedt.

Asbest is een synthetisch mineraal dat ooit werd gebruikt voor isolatie. Het is geen natuurlijk voorkomend element. Het werd gebruikt voor isolatie omdat het hittebestendig. Asbest is verwijderd uit gebouwen in vele plaatsen in de wereld, maar voor een verscheidenheid van redenen.

Het verwijderen kan enige schade aan het milieu te verlaten. Maar de schade is meestal beperkt tot de structuur zelf, niet naar de mensen en structuren die het asbest materiaal omringen.

Verwijdering wordt als veilig beschouwd, omdat het asbest materiaal zelf geen inherente toxiciteit. In feite wordt gemeld dat de risico's van het ontwikkelen van mesothelioom, een vorm van kanker, zijn minder dan die in verband met het roken. Dus in zekere zin, het is goed om asbest in een gebouw.

Toch zijn er vragen over de veiligheid van asbest. Is het verwijderen zo veilig als het verwijderen van enig ander materiaal? Hoe gevaarlijk is asbest? Is het risico van blootstelling aan asbest in het gebied waar de asbestverwijdering proces vindt plaats hoog of laag?

Wanneer het verwijderen van asbest omvat het gebruik van springladingen de vezels af te breken, is gerapporteerd dat het effect op de omgeving extreem. Omdat de explosie kan opblazen van de asbest in alle richtingen, is het stof is gemeld enorm zijn. De deeltjes in het stof kan gevaarlijk zijn voor mensen die niet ademfilters hebben zijn.

Ook interessant

Milieu

Milieu-Verordening Storingen door het Agentschap van het MilieuHet lijkt erop dat de Environment Agency heeft een beetje een probleem met haar werkza ...

Lees verder

Recyclage

RecyclageRecyclage is een essentieel onderdeel van onze moderne samenleving. Het is een proces waarbij afvalmateriaal wordt vervangen in nieuwe, bruik ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Afvalbehandeling En AfvalverwerkingAfvalbehandeling en afvalverwerking zijn twee termen die vaak door elkaar worden gebruikt. Hoewel ze allebei te mak ...

Lees verder