Alles wat je moet weten over de Rollup Display

Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf te promoten tijdens evenementen, beurzen of presentaties, dan is de Rollup Display een geweldige oplossing. Dit draagbare en lichtgewicht display is gemakkelijk te transporteren en te plaatsen, en biedt de mogelijkheid om uw boodschap effectief over te brengen aan belangrijke klanten en zakenpartners.

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een draagbare reclame die uitgerold kan worden wanneer het tijd is om te presenteren. De Rollup Display bestaat uit een identieke basis, een aluminium staaf in de basis verleden, en een banner. De basis bevat een veersysteem dat de banner strak en rechtop houdt.

De banner is ontwikkeld met een boodschap die het beeld van uw bedrijf weergeeft en kan vrij eenvoudig worden geüpdatet wanneer dat nodig is. In de meeste gevallen kunnen de banners van de Rollup Display worden vervangen als onderdeel van een rollup-servicemogelijkheid.

zouWaarom je een Rollup Display gebruiken?

Rollup Displays bieden een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten displays, zoals pop-up displays en bannerstands.

Een van de grootste voordelen van een Rollup Display is dat het zeer draagbaar is. De Rollup kan worden opgeborgen in de aluminium staaf en in een draagtas of koffer worden opgeborgen. Dit maakt het gemakkelijk om het display te vervoeren van evenement naar evenement.

Een ander voordeel van de Rollup Display is dat het gemakkelijk te plaatsen is. Het veersysteem zorgt ervoor dat de banner automatisch omhoog gaat en strak blijft staan. Hierdoor bespaar je tijd die je anders zou verliezen aan het opzetten van een ander soort scherm en onderbrekende kun je meer tijd verliezen aan de interactief aangaan met grote klanten en vertrouwen opbouwen.

Hoe ziet een Rollup Display eruit?

Rollup Displays komen in verschillende maten en stijlen. De grootte van het scherm hangt af van de grootte van de banner en de hoogte van de basis. Rollup Displays kunnen variëren van ongeveer 80 cm tot meer dan 2 meter hoog.

De banners kunnen worden uitgebreid met een reeks kleuren en afbeeldingen, waardoor je de mogelijkheid hebt om elk ontwerp te creëren dat je maar wilt.

Wat zijn de verschillende typen Rollup Displays?

Er zijn verschillende soorten Rollup Displays op de markt, waaronder:

1. Enkelzijdige Rollup-weergave: dit is de meest voorkomende dype van Rollup-weergave die slechts aan één kant is verbeterd.

2. Dubbelzijdige Rollup Display: Dit type Rollup Display heeft banners aan beide kanten, waardoor alle kanten kunnen worden gezien.

3. Mini Rollup Display: Dit zijn kleinere displays, ongeveer een meter lang en worden gebruikt voor kleinere evenementen.

Hoe kan je een Rollup Display ontwerpen?

Het ontwerp van je Rollup Display is belangrijk omdat dit de eerste is wat klanten zullen zien wanneer ze voorbij lopen.

Hier zijn enkele tips voor het ontwerpen van een effectieve Rollup Display:

1. Zorg ervoor dat de banner duidelijk en gemakkelijk te begrijpen is. Kies een groot en leesbaar lettertype dat voorbij is bij de boodschap die je wilt voorspellen.

2. Maak gebruik van kleur om je boodschap te verplaatsen. Kies kleuren die passen bij het beeld van je bedrijf.

3. Gebruik afbeeldingen om aandacht te trekken. Een kwalitatieve afbeelding kan de aandacht van voorbijgangers trekken waardoor ze uiteindelijk meer uitgebreid gaan kijken.

Hoe onderhoud je een Rollup Display?

Een Rollup Display vereist weinig onderhoud, maar het is belangrijk om het correct te behandelen om de levensduur van het display te verlengen.

Als je het display opbergt, rol het dan op in de aluminium staaf en zorg ervoor dat het niet in contact komt met vocht en stof.

Als je de banner wilt reinigen, gebruik dan een vochtige doek en milde zeep om de oppervlakte schoon te maken. Het is belangrijk om niet te veel druk uit te oefenen op de banner om te voorkomen dat de bedrukking beschadigd raakt.

Hoe kan je een Rollup Display implementeren?

Rollup Displays kunnen worden gebruikt op verschillende locaties, waaronder beurzen, conferenties, presentaties, en meer. Dit maakt het mogelijk om uw bedrijf te beginnen met een breed scala van mensen en bedrijven.

Voorbeelden van waar je een Rollup Display voor zou kunnen inzetten zijn bijvoorbeeld:

- Op een conferentie in een stand waar je presentaties over het product/dienst geven

- Op een beurs waar je bedrijf zichtbaarheid geeft tussen gelijkwaardig

- Bij een partnermeeting of een netwerkevent, waarbij je op een plek gaat staan ​​om zoveel mogelijk leads te vangen

Conclusie

De Rollup Display is een praktische, draagbare en effectieve manier om je bedrijf te gebruiken op verschillende plaatsen en gelegenheden. Door het grote aantal voordelen is de Rollup Display populair geworden bij bedrijven die hun zichtbaarheid willen vergroten en hun merknaam willen bekendmaken. Met de juiste ontwerpfuncties kunt u er zeker van zijn dat uw Rollup de aandacht zal trekken van de juiste personen die geïnteresseerd zijn in uw diensten en producten. Er zijn verschillende modellen en soorten beschikbaar, waardoor het eenvoudig is om de juiste Rollup Display te vinden voor uw specifieke merk en behoeften.

Ook interessant

Grafisch en reclame

Grafisch en reclame: Het belang van visuele communicatieGrafische ontwerpen en reclame zijn essentieel voor elk bedrijf dat de aandacht zal trekken v ...

Lees verder

Beursstand

BeursstandEen beursstand is dé plek waar bedrijven zich presenteren aan belangrijke klanten en partners. Het is een kans om nieuwe verbindingen te leg ...

Lees verder

Drukwerk Affiches

Hoe te Gebruiken Grafische en Reclame in Uw Posters AfdrukkenVoordat je naar buiten en posters af te drukken voor uw bedrijf, moet u begrijpen wat ma ...

Lees verder