De Voordelen Van Het Leasen Van Een Auto

Leasing is een financiering optie, meestal gebruikt voor de productie van eenmalige aankopen, zoals een nieuwe auto of een tastbare persoonlijke bezittingen. Leasing kan een koper om een ​​specifiek actief te kopen zonder de extra kosten van de financiering. Een verscheidenheid aan financiële instellingen betrokken zijn bij dit soort regeling en de eigenaar kan ervoor kiezen om te leasen van een bank, een financieringsmaatschappij, een makelaar, of een andere persoon die gemachtigd is om contracten toe te kennen.

Leasing

Het belangrijkste voordeel van leasing is de afwezigheid van kredietrisico. Omdat het geleasde actief is eigendom van de koper, hoeft hij niet te maken over het verlies te lijden op krediet rekeningen, als een probleem is geweest voor veel kopers.

Financiële instellingen die leasing diensten werken volgens een contractuele overeenkomst, waarin wordt bepaald wie de kosten van de apparatuur op het moment van de transactie zal betalen. vertegenwoordigers van de meeste leveranciers zal leasing informatie, die de voorwaarden van het contract en de betalingen omvat, evenals andere details van de lening. Deze gegevens kunnen onder meer de rente in rekening gebracht, het lenen bedrag, de looptijd, en eventuele boetes of kosten die in rekening worden gebracht.

In de meeste gevallen, leasemaatschappijen maken van de lease-overeenkomsten met klanten voor de aankoop van een actief wordt gemaakt. Een voorbeeld hiervan zou zijn wanneer een consument een vrachtwagen koopt en huurt het van een dealer. Een dealer biedt alle benodigde documentatie en de lening documenten en betaalt een borg of een aanbetaling aan de dealer. De dealer is verantwoordelijk voor de lease-betalingen voor de duur van de leaseperiode.

Zodra de transactie is voltooid, de consument of de financiële dienstverlener, omdat het in het contract kan worden genoemd, is de koper van het geleasde actief. Voor de koper, leasing hem in staat stelt om te accumuleren het eigen vermogen op zijn aankopen, met uitzondering van de eerste lease-betalingen, die in de eerste aflevering van de nieuwe aankoop worden gerold. Deze regeling wordt beschouwd als een verhuur, geen verkoop, en is daarom niet onderworpen aan de inkomstenbelasting.

Als de geleasde actief later wordt verkocht, is de koper aansprakelijk voor alle verschuldigde belastingen op de verkoop.

Ook interessant

Financieel

Financiële Planning voor de Nieuwe JijAls je een persoon die hard heeft gewerkt en het verdienen van je eigen geld, kunt u zeker genieten van de voord ...

Lees verder

Banken

Hoe Doen De Banken Op Stapel?Banken hebben al sinds het begin van het land. Nu, met de komst van het internet en de noodzaak om meer mobiel te worden, ...

Lees verder

Incasso En Factoring

Waarom Kleine Bedrijven Wenden tot incassobureaus en Factoring?Het is geen geheim dat één van de snelste manieren om een ​​bedrijf om weg te blijven v ...

Lees verder