Aerial Drone Fotografie en Video met Behulp van een Quadcopter

De professionals van de Universiteit van Oklahoma hebben het gebruik van een quadcopter om te fotograferen inspectie gebouwen die worden gebruikt. Het grote ding over het gebruik van deze technologie is dat je daadwerkelijk kunt krijgen een beter perspectief en zien wat er gaande is in een gebouw van boven.

Inspectie Gebouwen Met Drone

Drone fotografie en videokunst is gevorderd tot het punt waar we gemakkelijk kunnen krijgen een duidelijk, uitgebreid overzicht van de dingen. Daarnaast kunt u zelfs uw eigen video's van de inspecties met behulp van een Drones.

Een drone is in staat om twee video's in een keer. Hier zijn een paar eenvoudige stappen om het filmen van een inspectie gebouw met behulp van een drone.

Ten eerste moet je een locatie voor uw drone kiezen en plan de route die u zal nemen. Als je eenmaal hebt besloten waar je af zal nemen, is het tijd om uw drone, zodat u uw proces kan beginnen.

De volgende stap is het gebruik van uw Drone om de gebouwen op je kaart te vinden. Gebruik de camera's op de drone in te zoomen en kijk door de camera lens van de drone's. Er zijn sensoren op de Drone die zijn ingesteld op een bepaalde afstand die u kunt gebruiken om te helpen met uw zoekopdracht.

In veel gevallen zijn de gebouwen op uw inspectie kaart zijn degenen die u zoekt. Als u niet het gebouw dat u zoekt, dan moet je in staat zijn om uw drone vertrekken bij het beginpunt, totdat je het vinden.

Vervolgens moet u de foto's wilt nemen op uw drone. Dit houdt in het verzamelen van zoveel mogelijk informatie, en dan het verzamelen van de foto's.

Door het verzamelen van basisinformatie van de foto's, zult u in staat om de exacte gebouw lokaliseren. Dit zal u toelaten om te weten wat er moet gebeuren en op welk moment nodig heeft, waardoor u het beste beeld van de inspectie die u hebt genomen.

De laatste stap is om uw video en audio-opname software te gebruiken om de video te maken. Zodra je alles hebt gepland, moet u uw video te maken voor de drone.

U wilt video's te nemen in elke hoek van het gebouw om jezelf de beste hoek te geven. Bovendien, als er meerdere camera's, dan kunt u de drones dus draai dat je niet in staat zal zijn om op te nemen met hen, die u het beste beeld van wat er gaande is zal geven.

Bij het gebruik van uw Drone, zult u ook willen ervoor zorgen dat de enige mensen die in staat zijn om je video te zien zullen zijn de mensen die het nodig hebben om het te zien. Dit is om te voorkomen dat hackers het veranderen van de informatie die is in te gaan op uw drone.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Luchtfotografie en Video - het Maken van Hoge Kwaliteit foto 's en Video' s met Behulp van Onbemande VoertuigenNaarmate de technologie en toepassinge ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Een dronefotograaf kiezenEr zijn tal van toepassingen voor dronefotografie, daarom wordt het kiezen van de juiste dronefotograaf uiterst belangrijk. ...

Lees verder

Drone Fotografie

Hoe om Geld te verdienen Met Drone Fotografie en Video Voor onroerend goedOnroerend goed drone fotografie is een van de meer populaire middelen voor d ...

Lees verder