Het blijft geweldig zelfs kijken na een aantal jaren. Zolang je goed te verzorgen, moet het een zeer lange tijd duren. Omdat de vloer niet gecoat is, het is heel gemakkelijk te onderhouden.

Net als elk materiaal, de natuurlijke afwerkingen zijn beschikbaar. Het is mogelijk om vlekken toe te passen en vernissen om de kleuren van de kurk te verbeteren. Dit maakt het mogelijk huiseigenaren en aannemers om de kurk te schilderen op basis van hun smaak. De natuurlijke kleur van de kurk zal blijven als je een dikke vernis of verf.

Kurkvloeren is niet zo duur als andere soorten vloeren. Ze kunnen de kosten zo weinig als vijftien dollar per vierkante voet. Dat is minder dan een kwart van de prijs van een traditionele hardhouten vloer.

Cork Flooring heeft ook een zeer lage onderhoudskosten. De poreuze aard van de vloer voorkomt dat water absorberen, waardoor het werk kan worden uitgevoerd in één of twee lagen. In het geval dat de vloer moet worden geschuurd, zal het niet de kurk beschadigd verlaten.

Het is mogelijk om textuur aan de vloeren toe te voegen door het kleuren van de lederen meubels en ondervloeren. Het is belangrijk om te begrijpen dat het toevoegen van deze materialen gebieden van permanente verf te creëren. Met behulp van een primer en latex verf of vinyl kan te voorkomen dat ze beschadigd raken.

Kurkvloeren is een natuurlijke keuze voor vloeren. Het is niet alleen duurzaam, maar betaalbaar en gemakkelijk te onderhouden. Met een paar eenvoudige stappen, kan het een prachtige aanvulling op elk huis.

.

Ook interessant

Bouw

Ontwerpers zullen werken aan het project en de follow-up van uw specificaties. Zij zullen ook opgezet speciale regels en voorschriften voor uw huis. ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciële eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Soorten Gebruikte bouwmaterialen In de BouwBouwmaterialen zijn de basiselementen van een bouwproject. Deze kunnen komen in vele vormen, maar de meest ...

Lees verder

Bouw

Interessante links