De Noodzaak Voor Groen Constructie

De bouw van nieuwe woningen, de infrastructuur en de detailhandel in onze steden en dorpen worden gehinderd door de "Green Construction" beweging. Is het tijd om deze gevaarlijke trend te verbieden en het herstel van onze bouwsector?

Duurzaam Bouwen

In het afgelopen decennium, is groen gebouw uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de bouw van gebouwen en woningen. De overtuiging is dat het essentieel is om het verminderen van het risico van schade als gevolg van luchtvervuiling en watervervuiling. Deze methode van de bouw wordt tegenwoordig gebruikt in Australië, Groot-Brittannië, China, India, Italië, Japan, Mexico, Nieuw-Zeeland, Singapore, Taiwan, Turkije, de Verenigde Staten en vele andere landen.

Milieudeskundigen menen dat de samenstelling en de vervaardiging van gebouwen is een van de belangrijkste oorzaken van de aantasting van het milieu. Zij wijzen erop dat groene gebouwen kunnen lagere kosten voor de bouw en huizen, en dit kan leiden tot een afname in de snelheid van de opwarming van de aarde.

Uit onderzoek blijkt dat groene gebouwen minder kostbaar is dan traditionele gebouwen kan zijn. Een studie van een Amerikaanse denktank, de Brookings Institution, geschat dat groene gebouwen $ 250 miljard in onderhoudskosten kunnen besparen over een periode van 30 jaar. De kosten van het verwarmen van een huis met een groen gebouw in vergelijking met een traditioneel gebouw zou kunnen worden verminderd met maximaal zes procentpunten.

Gebouwen in gebieden met lage energiekosten konden betalen zichzelf binnen vijf jaar als de markt werd ingezet, blijkt uit onderzoek van Australische groene gebouw bedrijven. Meer milieugroepen worden steeds meer voorstander van dit soort gebouw als gevolg van de voordelen van minder vervuiling, lagere kosten en verminderde carbon footprints.

Groen gebouw betekent niet per se meer efficiënte gebouwen of energie-efficiënte gebouwen. Groen kan eigenlijk gebouwen die zijn ontworpen om hulp te herstellen, genezen en het milieu te beschermen. Huizen, openbare en particuliere gebouwen moeten worden gebouwd op een zodanige wijze dat ze weerspiegelen onze verantwoordelijkheid om te verminderen en hergebruiken van onze natuurlijke hulpbronnen.

Ook interessant

Bouw

Ontwerpers zullen werken aan het project en de follow-up van uw specificaties. Zij zullen ook opgezet speciale regels en voorschriften voor uw huis. ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten afwerkingen voor uw commerciële eigendomEen gebouwafwerking is de coating die op een gebouw of andere constructie wordt gebruikt om het te bes ...

Lees verder

Bouwmaterialen

Soorten Gebruikte bouwmaterialen In de BouwBouwmaterialen zijn de basiselementen van een bouwproject. Deze kunnen komen in vele vormen, maar de meest ...

Lees verder

Bouw

Interessante links