Google Analytics

Online tools om geld te verdienen

Google Analytics is een webanalysetool. Het wordt door veel bedrijven en gebruikers gebruikt, maar is niet gratis. Er is een gratis versie van de basisversie van Google Analytics beschikbaar. Deze versie biedt basisinformatie zoals paginaweergaven en gemiddelde tijd op de site. Er zijn geavanceerde rapportage-opties beschikbaar, zoals Google Maps, Google Analytics, RSS-feeds en feeds voor sociale media.

Google Analytics Pro: de meer geavanceerde versie is beschikbaar voor $ 99. Het maakt zeer gedetailleerde informatie mogelijk. Robuuste analyse en realtime analyse. Goede klantenservice. Zeer beperkte manieren om de gegevens te bekijken. Aangepaste dashboards, maar beperkt. U kunt meerdere statistieken bekijken met één account.

Google Webmaster Tools: dit is een applicatie gemaakt door Google. Hiermee kunt u de prestaties van uw website volgen. Het heeft een zeer goede trackingtool. Geavanceerde tools voor het volgen van analyses beschikbaar

Xtreme Traffic Monitor: het is een internetbewakingsprogramma. Het laat zien van welke sites uw bezoekers afkomstig zijn.