Deurwaarders

Wat Zijn De Gerechtsdeurwaarders?

Gerechtsdeurwaarders, ook wel bekend als advocaten gerechtsdeurwaarders, zijn agenten door de rechtbank aangesteld om een ​​rechterlijk bevel te dwingen. Een deurwaarder heeft vele functies, waaronder:

Remanding een verdachte om de voogdij - Wanneer een persoon niet verschijnt op de geplande hofdatum of shows up te worden teruggezonden, maar kan niet worden gevonden en voor een aantal redenen wordt geacht in het belang van justitie dat de verdachte wordt teruggezonden. In de oorspronkelijke borgtocht bestelling werd een verdachte bevolen om te verschijnen voor de rechter binnen een bepaalde tijd, en als niet aan deze eis wordt voldaan moet de verdachte worden teruggezonden. Deze voorwaarde kan alleen worden voldaan indien de rechter van oordeel is dat er gegronde redenen zijn om aan te nemen dat de verdachte zal vluchten en no bail goed zal worden besteed aan de terugkeer van de verweerder te waarborgen.

Het verwijderen van deurwaarders - De rechter kan beslissen om deurwaarders van het hof te verwijderen indien zij aansprakelijk voor een inbreuk op de bail volgorde worden gevonden. In het geval dat de rechter verwijdert deurwaarders van het hof de verdachte moet dan verschijnen in persoon voor de deurwaarder.

Om een ​​zaak - Als de verdachte niet in staat is om te verschijnen in de rechtbank dat ze het recht hebben om de deurwaarder verzoeken hen te brengen. De deurwaarder beslist dan of doorgaan met de zaak.

Voortzetting van zittingen van het gerecht - In gevallen waarin de verdachte zich in voorlopige de verdachte moet terugkeren op een later tijdstip. Indien de rechtbank van oordeel dat de verdachte waarschijnlijk onderduiken en dat de kosten van remanding de verdachte naar de gevangenis zal worden onbetaalbaar, kan zij besluiten om de zaak voort te zetten.

Gerechtsdeurwaarders services - Alle Britse rechtbanken hebben deurwaarderskosten vermeld op hun website, dus het is gemakkelijk om uit te vinden welke diensten zijn beschikbaar in een bepaalde rechtbank. De online deurwaarder site zal ook informatie over de kosten en welke diensten zijn beschikbaar geven.

Juridisch advies - Het is essentieel dat het publiek ontvangen juridisch advies vóór het aangaan van een contract, voor het huren of iets te kopen.

Ook interessant

Juridisch advies

Juridisch Advies - Ken de FeitenVoordat u een deal die lijkt de perfecte deal te nemen, na te denken over de vraag of het is eigenlijk legaal. Als het ...

Lees verder

Advocaten

AdvocatenAdvocaten zijn professionals die gespecialiseerd zijn in een bepaald gebied van het recht. Een advocaat kan het hoofd van een advocatenkanto ...

Lees verder

Deurwaarders

Wat Zijn De Gerechtsdeurwaarders?Gerechtsdeurwaarders, ook wel bekend als advocaten gerechtsdeurwaarders, zijn agenten door de rechtbank aangesteld o ...

Lees verder