Als het bedrijf alleen in overeenstemming met het absolute minimum, dan is er een kans dat het niet volgen door met hun beloften. Voordat u een interieur ontwerper in te huren, krijgen een volledige schriftelijke overeenkomst die beschrijft wat de diensten van de onderneming zal presteren, en hoe het zal betalen voor deze diensten.

Je moet ook informeren over de kwalificaties van de interieurontwerper. Zoals we eerder hebben besproken, moet uw eerste aanspreekpunt uw interieur ontwerper te zijn, dus zorg ervoor dat je in het interview met de ogen wijd open.

Heeft het bedrijf referenties? Zorg ervoor dat u uw referenties vragen naar referenties op u, uw familie, uw buren, en je vrienden. Je zult in staat om te vragen om het bedrijf te vragen en vraag de ontwerper als de referenties zijn legitiem.

Vragen over de aard van de ervaring die de ontwerper heeft met design banen. Dit is belangrijk omdat veel mensen vast komen te zitten op dit punt, waar ze zich verloren voelen en verward over hoe verder te gaan.

De ontwerper moet in staat zijn de voorbereiding van een mock-up van uw huis. Zij moeten een pen en papier hebben met hem of haar, zodat hij of zij een mock-up voor uw kamer kunt plannen. Dit geeft je een gevoel van hoe hij of zij het interieur van uw huis zou plannen.

Vraag naar eerdere projecten. Vraag hoeveel projecten die hij of zij heeft gewerkt, en de vraag of de ontwerper volledig gelicenseerd. Neem contact op met uw staat de overheid, maar ook, om te zien of de ontwerper is onder hun bevoegdheid vallen.

Kijk voor een ander bedrijf als je het gevoel dat je gewoon niet kan deze ontwerper vertrouwen. Een goede Interior Designer zal een goede reputatie de loop der tijd hebben ontwikkeld, en je moet in staat zijn om te kijken naar zijn of haar vroegere projecten te zien of ze u de kwaliteit die u nodig hebt te bieden.

.

Ook interessant

Interieur

Wat Doet een interieurarchitect Doen?Het interieur van een woning is de belangrijkste design element in de algehele look en feel van het huis. Interi ...

Lees verder

Binnenhuisarchitect

Als het bedrijf alleen in overeenstemming met het absolute minimum, dan is er een kans dat het niet volgen door met hun beloften. Voordat u een inter ...

Lees verder

Interieuradvies

Home Improvement Advies van Het Juiste Materiaal Voor de BaanInterieuradvies wordt vaak gezocht door degenen die van plan zijn om een ​​nieuw huis te ...

Lees verder