Voeding

Hoe Het Maximaliseren Van Voeding En Beweging

Nutrition, samen met fitness en beweging, is een groot deel van een regelmatige lichaamsbeweging routine. Voor mensen die op zoek zijn om het meeste uit hun workout, voeding is belangrijker dan de meeste mensen beseffen. Het is ook een van de meest vergeten aspecten van de opleiding.

Het is een algemene misvatting dat voeding en lichaamsbeweging als twee aparte dingen zouden moeten worden behandeld. Met veel programma's, dit is gewoon de manier waarop ze worden gepresenteerd. In werkelijkheid is er geen reden om de twee in termen van de oefening te scheiden.

Als algemene regel, is het raadzaam dat u eet tussen één en twee uur voordat u uw training te beginnen. Voor de anaerobe drempel, het eten van minder gunstig kan zijn, maar voor aerobic oefeningen, zal een hogere inname van koolhydraten meer voordelen te hebben. De algemene regel is om kleine maaltijden te eten om de twee uur of zo. In combinatie met fysieke activiteit, kan dit helpen het lichaam proces de voedingsstoffen beter en het creëren van een positieve invloed op je stofwisseling.

Als je op de sportschool, is het raadzaam dat u een maaltijd of snacks na elke drie tot vier sets van de oefening te eten. Dit helpt om ervoor te zorgen dat je spieren hebben genoeg energie om te kunnen reageren op de volgende reeks oefeningen. Door het eten van tussen de trainingen, kunnen de spieren opbouwen van hun vermogen om te gaan met vermoeidheid van alle voorgaande sets.

Eiwit is de sleutel tot een goede workout plan. Wat dit betekent is dat uw dieet voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten moet bevatten. Eieren, vlees en yoghurt zijn allemaal goede opties. Deze kan worden gegeten met een maaltijd of direct na een training om een ​​snelle boost van energie te voorzien. Om het meeste uit uw proteïne te krijgen, zorg ervoor dat u klare levensmiddelen die van nature laag zijn in vet of hebben een veel vezels.

Voedingsmiddelen die in vet laag zijn, zoals noten, of verse groenten en fruit, kan een geweldige aanvulling op uw dieet om het meeste uit uw voeding binnen te krijgen zijn. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels, zoals fruit, en zijn natuurlijke zoetstoffen kunnen een goed alternatief voor suiker. Met deze opties kunt u minder voedsel te eten, terwijl nog steeds de voeding krijgt die je nodig hebt.

Hoewel er veel mensen krijgen het idee dat ze het gebruik van alcohol, cafeïne, en andere ongezonde gewoonten moeten vermijden, is het het beste om gezond te zijn en die dingen te houden tot een minimum. Als je alcohol drinkt, je metabolisme vertraagt ​​en uw algemene bloedsuikerspiegel kan worden beïnvloed. Cafeïne heeft ook een eigen effecten, dus als je een drankje of twee per dag, overwegen uit te snijden helemaal.

Gezonde voeding kan veel van de positieve resultaten toe te voegen aan uw conditie. Zij zal ervoor zorgen dat u het meeste uit uw training te krijgen en zal ervoor zorgen dat je look en feel je best. Als je serieus bent over uw conditie bent, het toevoegen van deze eenvoudige elementen aan uw routine kan een groot verschil maken.

Ook interessant

Food beverages

Food beveragesEten en drinken spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze stillen niet alleen onze honger en dorst, maar tasten ook onze gezondheid en ...

Lees verder

Dranken

DrankenDranken zijn er in vele soorten en maten. Van warme koffie in de vroege ochtend tot een verfrissend glas champagne op een feestelijke avond, dr ...

Lees verder

Voeding

Hoe Het Maximaliseren Van Voeding En BewegingNutrition, samen met fitness en beweging, is een groot deel van een regelmatige lichaamsbeweging routine ...

Lees verder