Autoleasen

Het Begrijpen Van Auto Leasing

Met de recente wereldwijde economische neergang, zijn veel mensen op zoek naar manieren om hun inkomen aan te vullen, en dat omvat het verkrijgen van Auto Leasing. In dit artikel zal ik proberen om een ​​goed begrip van de meest voorkomende vormen van automotive leasing plannen, en wat te verwachten van elk type te verschaffen.

Het eerste type van de huurovereenkomst wordt een open lease. Dit type lease-overeenkomst is over het algemeen ideaal voor diegenen die in een grootstedelijk gebied of op zijn minst te leven hebben toegang tot een dealer waar veel dealers verkopen nieuwe auto's.

Wanneer u dit type lease te nemen, doet de financieringsmaatschappij geen titel te houden aan uw voertuig. Met andere woorden, je bent verantwoordelijk voor het handhaven van het voertuig als het wordt uw eigendom. Uw maandelijkse betalingen zijn volledig afhankelijk van hoeveel van een lening betaling je kunt veroorloven om te maken.

U bent echter niet de leiding van het voertuig onderhoud of reparaties indien zij noodzakelijk zijn. Je bent verantwoordelijk voor het maken van regelmatig onderhoud controles op het voertuig en houden het goed onderhouden zijn, en dit is een reden waarom veel mensen kiezen voor deze vorm van lease nemen.

Aangezien u bent zelf verantwoordelijk voor het handhaven van het voertuig, kan de maandelijkse betalingen zeer hoog worden. Een auto met een goede betrouwbaarheid waardering kan honderden of zelfs duizenden dollars per maand. Niet alleen heb je betaalt de hoge maandelijkse lease betalingen, maar je betaalt ook een hoge verzekeringspremies ook.

Met dit type van auto-leasing, moet je proberen om te voorkomen dat een hoge kilometerstand driver. Als je dat doet, zul je merken dat het kost je meer geld op de lange termijn.

Een ander type lease-overeenkomst is de traditionele lease. In dit plan, de financiering bedrijf bezit de eigendom van het voertuig en maakt betalingen op periodieke basis. Typisch, is het duurder om een ​​oudere auto leasen dan een nieuwere, aangezien de markt voertuig is meer concurrentie.

U moet zorgvuldig door te lezen de huurovereenkomst om eventuele verborgen kosten of voorwaarden te voorkomen. Een goede vuistregel is om uit te vinden hoeveel de maandelijkse betalingen, en aan alle voorwaarden zorgvuldig te lezen alvorens te ondertekenen.

Nadat het voertuig wordt gefinancierd, zal de financieringsmaatschappij het voertuig naar u terug vrij te geven. Ze kunnen echter wel die u nodig heeft om het voertuig terug te keren naar hen en zet het te koop aangeboden, wat betekent dat je zal moeten naar een andere geldschieter te vinden als je wilt om de levering van het voertuig overnemen.

De laatste soort leasing een geleasd finance genoemd, of nul omlaag lease. In dit geval zal de financieringsmaatschappij lening die u het geld dat je nodig hebt, maar je hoeft niet de eigenaar van het voertuig.

Je maakt gewoon betalingen, en zij zullen u vergoeden voor deze betalingen. Als u een faillissement op uw credit verslag, kunt u nog steeds in staat zijn om zich te kwalificeren voor een nul beneden lease, maar het is geen garantie.

Auto leningen, financiering, en leasing zijn allemaal beschikbaar voor de consument van vandaag. Welk type auto leasen u kiest, is het noodzakelijk dat u grondig onderzoek naar de mogelijkheden en de eventuele scams die omhoog kan worden bijgesneden in de industrie te voorkomen.

Ook interessant

Automotive

Je wilt niet in een ongeluk te krijgen, omdat je in een ongeval met uw veiligheidsgordel waren. Wanneer u uw veiligheidsgordel om, zult u uiteraard h ...

Lees verder

Auto kopen

Zorg ervoor dat je enige ervaring in de auto-buying bedrijf voordat je zelfs overwegen de aanschaf van een auto. Het zal beter zijn als u uw onderzoe ...

Lees verder

Waar opletten als ik een auto koop

Waar opletten als ik een auto koopEen auto kopen is een grote investering en een zorgvuldige zoektocht. Er zijn vele aspecten die je in acht moet neme ...

Lees verder